Myynnissä olevien taulujen ja tauluprinttien hinnat.


Maalaus Signs

4400€

Maalaus Illusion

5400€

Maalaus Weeds

4110€

Tauluprintti 

hinnoitellaan painotalon varmistettua

Tiedustelut

puh. 045/24 787 40

tai

art@irene-lyytinen.com


Maksuehdot ja toimitus.  

Maksu tilisiirrolla tai käteisellä. Myös käteismaksusta, annetaan kuitti. Jos taulu toimitetaan ostajalle postitse, taulun vakuutuskulut peritään ostajalta erikseen tai ostaja voi vakuuttaa taulun ennen postitusta.

Taulun omistusoikeus siirtyy sen jälkeen ostajalle, kun sovittu taulun hinta on maksettu. 

Taulun kauppahinta tulee maksaa yhdessä erässä ja kokonaisuudessaan. 

Taulu on nähtävissä sopimuksen mukaan, kaikki myytävät taulut ovat uniikkikappaleita.

Ostajan tulee todistaa henkilöllisyytensä esimerkiksi ajokortilla tai passilla. Maksun jälkeen taulun mukana tulee tarvittaessa aitous ja omistusoikeustodistus. Omistusoikeus siirtyy tauluun kuitenkin siirtyy ostajalle välittömästi maksun suorittamisen jälkeen. 

Kauppahinnan tilittämisen jälkeen taululla ei ole enää palautusoikeutta.

Mikäli useampi kuin yksi ostaja on kiinnostunut taulusta, taulu myydään korkeimman tarjouksen tehneelle, jolloin taulun lähtöhintana käytetään ylläolevaa. 

Ostaja voi halutessaan järjestää taululle toimituksen maksun jälkeen esim. kuriiripalvelun kautta. 

Signs

Tämä maalaus on maalattu akryyliväreillä ja musteella. Maalauksen koko on 100cmx100cm, ja taulu on maalattu valmispohjalle. Taulu on pohjustettu hyvin, taulussa on ainakin 8 maalikerrosta, joten pohjustan tauluni aina hyvin.

Ensimmäinen versio taulusta Signs ei ollut minusta hyvä vaikka se on maalattu hallitusti ja se tuntui valmiilta, mutta se oli todella tylsä maalaus. Ja minä vihasin sitä maalausta. Joten maalasin sen uudelleen, ja nyt se on paljon parempi, koska jokainen voi lukea taulusta ne merkit mitä haluaa nähdä.

Joten maalasin taulun uudelleen, koska minä en ole kontrolloitu ja hillitty henkilö, joten maalauksenikaan ei voi olla. Minut voisi määritellä jopa ns. tuuliviiri tyypiksi, kuten taiteilijat yleensäkin. Mutta hinnoittelussa en ole tuuliviiri, ja tuo allamainittu hinta on todellakin tämän taulun hinta. Olen tyytyväinen että maalasin sen uudelleen. Taulua ei ole kehystetty, ja jos ostaja haluaa kehystää taulun, paras väri tämän taulun kehyksille on okra tai oranssi. Tämä taulu vaatii okran tai kirkkaan oranssin väriset kehykset. Muita vaihtoehtoja en suosittele, ja jos okran tai oranssin värisiä kehyksiä ei löydy, en suosittele kehystämään taulua.


Illusion

Tämä maalauksen nimi on Illusion. Koska tässä taulussa näet sen, mitä ikinä haluat. Se on maalattu akryyliväreillä ja siinä on myös mustetta. Maalaus koostuu neljästä kappaleesta. Maalauksen takana on hyvä tukirakenne. Tässä maalauksessa on kaksinkertainen kehys, sisempi kehys on punaista metallia, ja ulompi kehys on valkeaa puuta.

En ole tehnyt tätä vastaavaa maalausta, enkä aio tehdä sitä uudelleen. Joten tämä ei ole tilattavissa oleva maalaus, sitä on tehty vain yksi kappale, eikä siitä tulla tekemään muita versioita. Tämä maalaus sopii kotiin, joka kunnioittaa myös modernia taidetta. Tämä taulu ei sovi perinteistä maalaustaidetta pääasiassa arvostavaan kotiin. Taulu näyttää aivan kuin se olisi maalattu liiduilla, vaikka se on maalattu akryyliväreillä. Maalauksen leveys on 97,5 cm. Maalauksen korkeus on 115 cm. Valkoisen kehyksen syvyys on 5 cm.

Maalaan taulun useasti siten, että sen yksityiskohdat korostuvat eri tavalla eri valaistuksessa. Ja tämä taulu on juuri sellainen, se herää eloon luonnonvalossa. 

Tästä kuvasta näet että taulu koostuu neljästä erilliisestä osasta.
Tästä kuvasta näet että taulu koostuu neljästä erilliisestä osasta.

Weeds

"Weeds" eli suomeksi rikkaruohot, myynnissä. 100cmx100cm. Sekatekniikalla tehty, periaatteessa kaikkea muuta löytyy taulusta paitsi öljyvärejä, syystä että allekirjoittanut taiteilija on niille allerginen. Eli taulussa on käytetty akryylimaaleja, liimaa, tussia, mustetta, vernissaa. Tyylilaji on moderni, ja aika pitkälle sieltä modernin ääripäästä, eli tämä taulu ei sovi perinteisiä arvoja eikä pääasiassa perinteistä maalaustaidetta kunnioittavaan kotiin. Tämä taulu on tyyliltään melkein sarjakuvamainen.  

Aluksi taulun työnimenä oli "anna kaikkien kukkien kukkia", mutta se oli minusta saatanan tylsä, sitten mietiskelin mitä siitä uupuu, niin hoksasin, että joka kukkapenkissähän on niitä rikkaruohoja myös, ja lisäsin tauluun rikkaruohot, ja koska taulu toimiii näin paremmin, muutin taulun nimeksi Weeds. Maalausta ei ole kehystetty. Maalaus on tehty valmiille taulupohjalle. Taulussa on maalikerroksia ainakin 8. Eli taulu on pohjustettu hyvin. Tämä taulu etsii kotia ja jos kodistasi uupuu väriä, tällä taululla sitä sinne seinille saat. Taulu on uniikkikappale, tästä taulusta ei ole tehty muita versioita eikä tulla tekemään. Joten tämä taulu ei ole tilattavissa oleva maalaus, tämä on ainut kappale minkä voit ostaa.