Tor-rilliä, sipulimaailma

02.04.2019

Kävinpä tuossa eilen iltakävelyllä, ja ostin iltapalaa. Niin naapurini, siis rouva, ja josta siis mainitsin jo aiemmin, oli tupakalla tuossa ulkoven edessä miesystävänsä kanssa, siis sen raukka paran kanssa, jota naapurin rouva mätkii turpaan, öisin asunnossaan tai itseasiassa lyö remmillä ja sitten huutaa puolisolleen, ettei remmillä lyöminen ole lyömistä.. niin, onko se piiskaamista? Miten se eroaa lyömisestä? Eli kun tulin takaisin kävelyltä, niin hän päätti ruveta huutamaan minulle, että minä olen lyönyt hänen ystäväänsä ulko-ovella kulkiessani (ilmeisesti tarkoitti tätä hänen miesystävää???). Niitten äänien perusteella mitä naapuristani kantautuu, niin kyllä häntä ihan joku toinen nainen siellä hakkaa. Eli vaikka eilen oli aprillipäivä niin tämä väite oli hänen mielestään täyttä totta, että olisin ulkovesta kulkiessani lyönyt jotain minulle täysin vierasta henkilöä, ilman mitään syytä. Teki mieli sanoa että aika huono väite aprilli pilaksi. 

Se on semmoinen homma että jonkun verran osaan itsepuolustusta ja kerran olen joutunut "opettamaan" ja kunnolla erästä Pe--i Å-e nimistä minua 20 senttiä pitempää  minulle ennalta tuntematonta mieshenkilöä Lieksassa joka löi minua nyrkillä takaraivoon paikallisesta ravitsemusliikkeestä lähtiessäni ja aiheutti minulle aivoverenvuodon, joten sen se vaatii, että minä ketään löisin. Siinä hetkessä opiskeluaikana tehty investointi kahteen Krav Maga kurssiin, maksoi itsensä takaisin. Joten minun ei tarvitse lyödä ketään, eikä tarvitse kättä pidempää mukana kantaa, toisin kuin Pe--i Ä-e, kyseisessä tilanteessa minulle esitteli, että sen se vaatii, että minä ketään lyön. Silloin pitää olla vastapuolella kättä pidempää kädessään. Silloinkin pieni napautus pieneen rintalihakseen teki tehtävänsä. 

Eli hullun naapurini mielestä oli hauskaa heittää ilmoille pieni perätön väite, aprillipäivä kun oli. Täytyy kysyä missä viiraa ja kenellä.

Minkä ihmeen takia olisin lyönyt hänen ystäväänsä ulko-ovella kulkiessani, hän ei tosin maininnut mihin kohtaan hänen "mielikuvitusystäväänsä" sitten olin hänen mielestään löynyt ja millaisia mielikuvituksellisia vammoja hänen "mielikuvitusystävälleen", tästä mielikuvituksellisesta lyönnistä oli tullut. 

Elikkä voimme varmaan asiallisesti kysyä, mikä meni pieleen ja keneltä? Jotain on mennyt aika vakavasti pieleen, jos henkilö jonka nimeä en tiedä, enkä välitä tietää, päätti tulla ensinnäkin ensimmäisen kerran minulle huutamaan 15.3. kotini ovelle kissoista ja ovien kolinoista ja nyt eilen 1.4. siitä että olisin lyönyt hänen mielikuvitusystäväänsä tai miesystäväänsä ovella kulkiessani.  

Se jäi epäselväksi miksi ihmeessä olisin? Mikä minun motiivini tähän olisi ollut. Tässä taloyhtiössä missä asun tupakointi paikka on perustettu ulko-oven viereen. Siis tuhkakuppi on ulko-oven vieressä, ja nämä tupakoivat tupakoivat ulko-oven edessä.  Siis taloyhtiö on perustanut tupakkapaikansa siten, että taloyhtiön tupakkapaikka on käytännössä, ulko-oven kynnyksellä, kulje siinä sitten asuntoosi kun siinä tupakoi aina näitä sekavia henkilöitä. Mikä ihme on taloyhtiötä riivannut, että sitä tuhkakuppia ei ole voinut sijoittaa vaikka 2 metrin päähän ulkovelta siten, että ihmiset saisivat avata ulko-oven vapaasti, eikä tarvitsisi katsella missä naapurin rouvan "mielikuvitusystävät" sijaitsevat.  Se on kyllä ihmeellistä jos noin vittumaisella ihmisellä on "ystäviä", voimme varmaan olettaa jos se väite pitää paikkaansa, he ovat yhtä vittumaisia kuin naapurinikin. 

Tämä miestään pieksävä naapurin rouva myös vaati, että minä en kulje ulko-ovesta koskaan ilman hänen lupaansa, itseasiassa hän vaati etten kulje rappukäytävässä lainkaan. Ilmeisesti hänen mielestään minun pitäisi hommata parvekkeelleni tikkaat ja kulkea niiden kautta. 

Hän siis todellakin vaati, että en kulje rappukäytävässä lainkaan, koska vaikka tässä rapussa on 9 muuta asukasta vain minun askeleeni rappukäytävässä häntä haittaavat kuten vain minun ovestani aiheutuvat kolinat, vaikka tosin muutkin 9 ovea kolisevat samalla lailla, niin kuin myös tämän naapurin rouvan ovikin, ja jokainen tässä rapussa asuva kuulee kyllä aina sen millon he siellä kulkevat. Eli riidan saa aikaan jopa tälläisestä asiasta, jos on riitaan halua. Mutta se on sellainen juttu, että kyllä minullakin luonnetta piisaa, vaikka näytän kultaiselta noutajalta, sydän on kaukaasian paimenkoiran, kun minulla niitä venäläisiä geenejä isäni isän puolelta on. 

Joten aika asiallista on kysyä, mikä meni pieleen?

Ehkä myös vuokranantajani ja taloyhtiön isännöitsijäkin rupeaa nyt jo kyselemään, mikä meni pieleen, sillä sanoin vuokra-asuntoni irti eilen illalla, toukokuun loppuun mennessä, tavaroillehan on jo varasto säilytys hommattu aiemmin 1.6. alkaen.  

Uskaltaisin myös väittää, että aika moni muu tässä taloyhtiössä asuva, ajattelee myös että jotain on mennyt pieleen, koska kyseisen "naapurin" ja hänen tuttavapiirinsä yöllinen ramppaaminen rappukäytävässä voi olla muista 9 asukkaasta rasittavaa. Siis tämä ramppaaminen jatkuu aina joka yö, koko yön ajan. Mutta kaikki muut ovat hiljaa, ja antavat tämän hullun naapurin huutaa heille mitä sattuu, eivätkä puutu siihen millään lailla. 

Joten mikä meni pieleen?

Yllättävän aiheellinen kysymys jälleen kerran. 

Olisiko näin, että naapurissa tällä hetkellä lennetään, lennetään, lennetään, ihanassa vaaleanpunaisessa höttö maailmassa. Tällä hetkellä naapurissani, lennetään epätodellisuudessa, jota voi tilata postitse netin pimeältä puolelta, sipulimaasta. Tor-rilliasta. Tuolta unelmien synkästä soukosta. 

Sieltä samasta soukosta voi myös eräät avioerosta 11 vuoden jälkeenkin toipumattomat tahot tilata, mm. kuvien varastamista eksaviopuolisonsa nettisivuilta, joka sattuu nyt vain sattumalta olemaan myös kuvataiteilija ja tor-rilliassa on myös tämänkaltaisia palveluja näköjään, että tämän parisuhteen jälkeisen vainon kokeneen kuvataiteilijan sivut linkitetään kyseenalaisiin nettisivuihin, tietenkin maksua vastaan, jotta tämän kyseisen kuvataiteilijan internet sivuilla kävijät pitäisivät tätä kuvataiteilijaa huonona naisena. Sellainen paikka on tor-rillia, sipulimaa. Kaikkein huvittavinta on että ns. poliisit suosittelevat tätä kuvataiteilijaa ottamaan yhteyttä näiden nettisivujen ylläpitäjiin ja pyytää heitä poistamaan asiattomat linkitykset asiattomiin sivustoihin. Hmmm. voi olla aika hankalaa, kun tällä kyseessä olevalla kuvataiteilijalla ei ole sipulimaailman tunnussanaa tiedossa, koska jos haluaa matkata sipulimaailmaan täytyy saada tietoonsa tunnussana, sipulimaailman asukkaalta. Tunnussanan saa tietoonsa vain jos joku sipulimaailman asukas sen antaa. Ja sipulimaailman rajan voi ylittää vain jos saa oikean tunnussanan. Eli voimmeko päätellä tästä että suomen poliisilla on sipulimaailman tunnussana tiedossa, kun he olettivat, että minäkin tiedän sen, mutta miksi he eivät sitten hoitaneet itse asiaa? Mutta olisikohan se tiedossa tuolla naapurinrouvalla, antaisikohan hän sen minulle, niin voisin kokeilla toimiiko se ihan oikeasti käytännössä se ohje, että "pyytäisin heitä poistamaan asiattoman linkityksen asiattomiin sivustoihin".  Just joo. Taitaa olla epärealismia ilmassa ehkä eräässä suomalaisessa virastossa myös. Näitä viraston työntekijöitä yhdistää sininen virkapuku ja sinivalkoiset työsuhdeautot. 

Ihmeellinen höttömaailma, se sipulimaailma on. Sipulimaailmalaisia yhdistää hiljaisuus ja salaisuus. Tämä naapurin rouvani ei taida ymmärtää, että hän tekee sipulimaailman kaikille nähtäväksi käytöksellään, ja se on sipulimaailmalaisten lakeja vastaan ja he voivat halutessaan rankaista siitä asiasta häntä. 

Sillä sipulimaailman ulkopuolella on myös henkilöitä jotka tietävät sipulimaailman olemassa olon, mutteivat haluaisi puuttua asiaan, mutta joskus on pakko, koska joskus sipulit haisevat aika pahalta, ja tämä "sipuli" se vasta haiseekin. Ja jos hajuhaitta, eli riehuva hullu naapuri ottaa liikaa ikeneen, asiasta on pakko ilmoittaa virkavallalle, siis heille joilla on sinivalkoisia työsuhdeautoja, vaikkei haluaisikaan ylittää Tor-rilliän rajoja. 

Siiinä vaiheessa kun sipulimaailman asukkaat eivät osaa olla hiljaa siitä tosiasiasta että he ovat sipulimaailmalaisia, tällä lailla sipulimaailma tekee itsensä tiettäväksi yhden asukkaansa kautta kaikille niille jotka sipulimaailmasta eivät ole koskaan kuulleetkaan. Ja sipulimaailma on olemassa vain niin pitkään kun muut eivät siitä tiedä. Joten sipulimaailmaa kannattelevien tahojenkin toimesta, olisi syytä kysyä, mikä meni pieleen, siinä vaiheessa kun sipulimaailmaan kuuluva asukas rupeaa huutamaan sipulimaailmaan kuulumattomalle naapurilleen, joka tietää sipulimaailman olemassa olon. Koska siinä vaiheessa kun sipulimaailma tulee julki sipulimaan "asukkaan" toimesta, sipulimaailma lakkaa olemasta. Ja se vasta sipulointia onkin. 

Ja niin naapurini, joka oikeasti asuu sipulimaassa päätti matkata naapuriepäsopumaahan, siinä on vain semmoinen juttu, että hänen naapurissaan asuu kultainen noutaja, jolla on kaukaasian paimenkoiran sydän, ja joka ei pidä perättömiä väitteitä mitenkään huumorina, eikä pidä hänen tontilleen ilman lupaa tulemisesta eikä yleensäkään pidä huumorina sitä, että vittuillaan siitä, että henkilöllä on itsestään johtumaton neurologinen ongelma, joka vaikuttaa hänellä liikkumiseen, näkemiseen, ja tasapainoon. Joten neurologisesta ongelmastani johtuen kävelen huterasti portaissa, ja joudun ottamaan kaiteesta kiinni, ja siitä ilmeisesti tulee jonkunlaista "kolinaa" tämän miestään pieksevän ja naapureilleen huutavan sipulimaailmaan kuuluvan hullun mielestä. 

Ja tämä edisodi kertoo jotenkin, missä suomi on nyt. 

Tämä sipulimaassa asuva miestään pieksevä rouva pitää minua itseään tulotasoltani parempana kun olen kuvataiteilija, ja se aiheuttaa hänessä kateutta, vaikkakin hän ei tiedä, että kuvataiteilijat ovat tulotasoltaan paariaa suomessa, niin hän päätti purkaa agressioitaan minuun. 

Ja tosiasiallisesti vain sen takia, että minulla on neurologinen ongelma, josta johtuen minulla on mm. invalidivähennys verotuksessa (100prosenttia)  ja olen kuvataiteilija, eli en sovi joukkoon. Ja en minä hänen joukkoonsa haluakaan sopia, kun yleensä kuvataiteilijoilla tälläisiä tarpeita ei ole. Ja toisin kuin hänellä, minulla on sielu ja mieli. Mitä yleensä sipulimaassa asuvilla, ei ole. 

Eli sipulimaailma on aine maailma, monesti aineiden käyttäjät puhuvat käytöstä aineilu termillä, se kertoo jo kaiken. He kyselevät toisiltaan miten aineillaan tänään? Aineitten käyttäjiä yhdistää vahvasti se, että ainemaailma on heidän ainoa kotinsa. He kokevat yhtenäisyyden tunnetta vain niihin, jotka käyttävät. Ja kaikki muut ovat vihollisia jotka eivät käytä, eivätkä halua asua sipulimaassa. 

Moni ei ymmärrä, että aineriippuvuus, mikä oletettavasti on, naapurin rouvan viimesijainen ongelma, on psyykkinen ongelma. Vai ne jää kiinni, jotka haluavat jäädä kiinni aineisiin. Koska he jäävät kiinni tähän kuvitteellisen yhtenäisyyden kokemisen tunteeseen, missä kaikki maailman käyttäjät on koti, ja kaikki muut ovat vastustajia. On monia tapauksia että ihminen ei ole jäänyt kiinni aineisiin, vaikka sitä olisi annettu hänelle vastoin hänen tahtoaan, se jo kertoo, että aine riippuvuus tulee vain henkilöille joilla on psyykkinen tarve käyttää. Kemiallisen pahoinpitelyn uhreilla tätä psyykkistä tarvetta kun yleensä ei ole. Ja tästä syystä johtuen he eivät yleensä jää ns. koukkuun, vaikka sivuvaikutuksena tästä kemiallisesta pahoinpitelystä voi olla esim. psyykosia tai muutava vastaavaa oireilua, tai fyysisiä terveydellisiä ongelmia (eli maksavaurio lienee on se ilmeisin). 

Ja sipulimaailman asukkaat tuhlaavat aikaa, omaa aikaansa ja muiden aikaa. Ja siksi aineriippuvuudet luovat niin surullisia ihmiskohtaloita mitä täälläkin on Lapinlahdella havaittavissa. Sipulimaailman asukkaat tuhlaavat aikaansa ja heitä oikeasti rakastavien omaisten aikaa, ja he elävät sipulimaailman aikaa, vaikka aika on ainut mitä meillä täällä on. 

Ja surullista myöskin on se, vaikka en haluaisi puuttua asiaan lainkaan, koska sipulimaailma ei kiinnosta minua, tiedän, että kolmas kerta tulee että tämä naapurin rouva tulee minulle huutamaan turhaan, ja tiedän että minä tulen soittamaan hänelle poliisin, ja kaikki tämä olisi ollut vältettävissä sillä, että hän olisi jättänyt minut rauhaan. Koska minä en yhä edellekään tiedä hänen nimeään, enkä halua tietää, sillä hän ei ole minulle mitään. Koska sipulimaailman asukkaat eivät ole minulle koskaan mitään muuta kuin sipuleita. 

Ja kukaan sipulimaailman aineita käyttävä ei tule koskaan olemaan minulle mitään. Koska he eivät kykene aitoihin ihmissuhteisiin ja kokemuksiin. Ja surullista on että ei olisi naapurin asia puuttua naapurinsa mielenterveysongelmiin tai päihdekäyttöön, mutta joskus vain täytyy, vaikka vain itseään suojatakseen. 

Ja tämä on se suomi, missä nykyään elämme. Puhutaan paljon siitä, millaisen viha häiriköinnin kohteeksi julkisuudessa olevat henkilöt joutuvat, tai kampanjoivat poliitikot, tai työtään tekevät poliisit. Mutta yksi ryhmä on unohtunut. Tämä vihakampanjointi on valitettavaa todellisuutta myös kaikille niille, joiden joku lähiomainen asuu siellä sipulimaassa, joten kaikille vanhemmille tiedoksi. Termi sipulimaailma tarkoittaa tässä pakinasävyisessä Mikä meni pieleen blogi  -päivityksessä tor-verkkoa. Kaikki oleellinen tieto, löytyy googlesta tor verkko hakusanoin. 

Tor-verkko tarkoittaa internetin salattua pimeää puolta, jota käytetään mm. huumausaineiden välitykseen, koska yhteyden pito tor-verkossa on salattua, eikä sitä voida seurata tai jäljittää jälkeen päin. Kannattaa olla tarkkana, mikäli jälkikasvunsa suussa nämä termit kuulee. 

Suomi on nykyään Sipulimaa. Ja sitä sipulista peltoa joutuu aika moni kyntämään, tahtomattaan. 

Jotkut kyntävät sitä omasta halustaan. 

Ja silloin on syytä kyyneleisiin. Ja sillä Sipuli.