Fazermint hiusmausteella,yäk.

20.03.2019

Käyttääköhän Fazer tuotannossaan paljonkin 9 euron päiväpalkkalaisia, vähän aikaa sitten oli viimeksi juttua siitä, että oli aiheutunut heidän suklaistaan yllättäviä oireita. Itsekin pitkästä aikaa ostin, suklaa patukan, se oli Fazermint suklaapatukka, olikohan siinä viisi palaa, ihmettelin miksi pala 3 maistuu oudolta, aistinvaraisen arvioinnin perusteella sanoisin, että maussakin oli vikaa, en saanut kielelläni pyöriteltyä irti tätä rakenteellista eroavaisuutta, niin sylkäsin sen tiskialtaaseen ja kuinka ollakkaan palasta kolme löytyi pitkä ruskea hius. "NAM!" Ei laatu vakuuta.

Fazerin tuotteet jää hyllyyn jatkossakin. Yäk. Fazermint suklaata hiusmausteella. Yäk. Huom. SE HIUS oli yhtä pitkä kuin kuvassa olevan naisen hiukset. Joten vielä kerran YÄK. Yäk ja yök. 

Huom. Ihan vinkki sinne Fazerille, mikäli työntekijällä on hiuksia ihan vaikka muille jakaa, niin voi laittaa niitä myssyjä vaikka 2 päällekkäin, niin pysyvät kurissa paremmin. Vai onko ne Fazerin mielestä niin kalliita, että niitä pitää säästää?

Jostain muistelen että Fazerilla olisi aiemmin ainankin ollut "koulutuksessa" näitä 9 euron päiväpalkkalaisia, mutta onko vielä.

Kannattaisko panostaa Fazerillakin ammattilaisiin, kun ammattilaiset tekevät työn myös elintarvikealalla kunnialla. 

Ja elintarvikealalla työskentelevät (siis ne jotka saavat ihan ihka oikeaa palkkaa) tietävät että tilipussi on tästä kunniasta kiinni, niin olisi se tuotteen laatu parempi, pelkällä brändi nimellä ei pitkälle pötkitä, mikäli tuotteiden laatu laskee.