Leväsen Shellin "palvelu" Kuopiossa. Allaolevassa kuvassa olen minä, ilmeisesti näytän ulkomuodoltani "venäläiseltä huoralta"!. VAIKKA OIKEASTI, Ihan vaan suomalainen 46 vuotias nainen olen. 

20.03.2019

Kävin tuossa eilen tekemässä varaston vuokraussopimuksen Kuopiossa tavaroilleni ja tauluilleni, niin ei oikein avautunut Kuopion paikaillisliikenne minulle ja kiire oli päästä ajoissa bussiin niin päätin, että tilaankin taksin Leväsen Shellille ja hurautan taksilla bussiasemalle, kun en viitsinyt kävellä 8 kilometriä. Siinä sitten Leväsen Shellin sisäänkäynnin vieressä odottelin taksia, ja mielestäni en aiheuttanut häiriötä kenellekään. Kun Shellin sisältä tuli vanhempi mieshenkilö norkoilemaan lähelleni, kiukkuisena ja mutisi itsekseen kovalla äänellä minua katsellen " joku venäläinen huora taas, saatana", minä että hhmm... okei.. en kommentoinut mitään, siinä vähän aikaa meni, kun hän kysyi minulta "Kyytiäkö ootat?", vastasin, Kyllä. Sitten hänellä jo posket punehtuivat ja kiukku vaan nousi, ja hän jäi norkoilemaan minun lähelle, ja sitten hän aloitti keräämään roskia Shellin pihasta ja laitteli niitä roskiin minua koko ajan kulmiensa alta tuijottaen, ja sitten pisti tupakaksi, tässä vaiheessa jo katsoin, puhelimesta missä vaiheessa taksintulo on (heillä oli tälläinen palvelu, että pystyi seuraamaan taksin tuloa), tämä "herra" kävi jo tarkistamassa autopesupaikatkin ja koko ajan säilytti tiukan katsekontaktin minuun. 

Vaihdoin jo vähän kauemmaksi odotuspaikkaani hänestä tässä vaiheessa, ja huomasin mobiilisovelluksesta että taksi tuleekin ihan kohta. Ja niihän se tulikin. Siinä vaiheessa kun avasin taksin oven, heilutin kättäni hänelle ja sanoin kovaan ääneen, että Heipat! Niin tämä mies oli ihan tulipunainen ja huusi kovalla äänellä, Ei Saatana!

Ja lähti kävelemään pois päin minusta. 

Että sellainen kokemus tällä kertaa. (tämä herra taisi olla Leväsen Shellin omistaja) Suosittelen lämpimästi välttämään kyseistä Shelliä Kuopiossa kuin ruttoa. Varsinkin jos olette venäläisiä, tai ilmeisesti näytätte sellaisilta. 

Kaikkein huvittavinta oli, minä en ollut meikannut (ei ollut edes hajuvettä), minulla oli hupsu pipo päässä, ehkä huonoimmat ns. römppävaatteet mitä kaapistani löytyy, jotka menivät tämän reissun jälkeen pesuun, koska oli loskakeli, olen 46 vuotias nainen ja suomalainen. Ja vastoin suomalaisten miesten yleistä ajattelu linjaa tykkään kyllä seksistä (vaikka tämän ikäinen olenkin), mutta vain sellaisesta joka pohjautuu molemminpuoliseen vapaaseen valintaan ja haluun, koska silloin se on parasta, enkä ole koskaan ottanut siitä hommasta hintaa, enkä aio ottaa. Ja luulisin, että ehkä kysyntä sillä alalla näin yleisesti ottaen on parempaa jos tätä palvelua tarjoaa nuoremmat naiset kuin keski-ikäiset eukot.  Tosin on olemassa kuulemma ns. Sugar Daddy palveluja, onkohan sitten olemassa myös Sugar Grandpa, palveluja? Tämän palvelun kohderyhmä olisi sitten varmaan ne keski-ikäiset naiset? Where are you mine Sugar Grandpa? I am broke, and I would need one, but that is because I am a visual artist and I live in Finland. My expertise includes discussion (my area is politics, economics, art and food) and I like to go sleeping early. 

Joo. Ilmeisesti Kuopion Leväsen Shellin palvelukokemukseen kuuluu halveksunta. Eli ensivaikutelman voi antaa vain kerran, ja Leväsen Shellin ensivaikutelma oli sellainen, että sitä ei voi korjata edes anteeksipyynnöin. 

Mutta yritän miettiä, että tämä "kommentointi" oli kehu, kun sellaista juttuakin on lehdissä ollut, tosin roskalehdissä, että itse Vladimir Putin olisi sanonut että "Venäläiset huorat on maailman kauneimpia". Kaipa se sitten on niin, että jotkut vaan vanhetessaan paranee...