Minulle tuli lasku postiluukusta tänään  Lapinlahden terveyskeskuslääkärissä käynnistä, reseptin uusinnasta vaikken ole käynyt lääkärissä! Että pieleen meni ja kunnolla!

04.03.2019

Nyt alkaa tuntua jo aika uskomattomalta, minulle tuli tänään lasku Lapinlahden terveyskeskuksesta, lasku on 20,60 euroa, syynä on kuulemma reseptin uusinta. 

Piti soittaa kun tietääkseni en ole käynyt vastaanotolla, ja kun nuppi vielä tietääkseni toimii, että toimiiko teillä siellä Lapinlahden terveyskeskuksessa? Ystävällinen hoitaja oli tällä kertaa toisessa päässä puhelinta, ja hänkin oli sitä mieltä että reseptien uusinnasta ei saa ottaa maksua. Sanoi, että nyt on kyseessä vain lääkärin väärin tilastoima, asiakirja merkintä. Siis näikin voi terveyskeskusmaksun merkitä, se on siis väärin tilastoitu asiakirjamerkintä. 

Ei vittu... Joten taas väsäilemään kantelua. Mitenkähän monta minun pitää niitä vielä tehdä? 

Lapinlahden terveyskeskus järjestää Lapinlahdella käsittääkseni myös työterveydenhuollon, alan ihmetellä miksi Lapinlahtelaiset yritykset eivät ole vielä protestoineet tätä käytäntöä vastaan, koska tuo "virheellinen" lasku kyllä todistaa sen, että reseptien uusinnasta otetaan täällä lasku. Itse jos olisin töissä esim. täällä Valiolla, tällä hetkellä koostaisin laskua Lapinlahden kunnalle Lapinlahden terveyskeskuksen yritykselle aiheuttamista vahingoista, koska on oletettavaa jos työntekijä joutuu juoksemaan tämänkaltaisen umpiturhan asian takia terveyskeskuksessa, se on työajasta pois, ja se työaika on yrityksen aikaa, koska silloinkin palkka juoksee. Ja koska yritys maksaa työterveydenhuollon, ja tähän voi vaikuttaa myös kirjoitetut reseptit, alkaa aikamoiselta peliltä vaikuttamaan, ja se peli voi tulla loppupelissä kalliiksi. 

Arvatkaa mitä mä hokasin, mitä en ole aiemmin hoksannut ajatella, Sote muuten tulee kalliiksi työnantaja yrityksillekin työterveydenhuollon kautta, ja piikki on muuten auki jo sinnekin päin. 

Eli lääkäri laittoi minulle laskun että olisin käynyt terveyskeskuslääkärin vastaanotolla reseptien uusinnan takia, vaikka he kieltäytyivät uusimasta minulta reseptiä lain mukaan. (Lue aiemmat jutut: niin ymmärrät)

Joten aikamoinen temppu! Maksuautomaatti se toimii...... ja nyt on tilanne sellainen, että minun pitää väsäillä uusi kantelu, Lapinlahden terveyskeskuksesta. Kun tietääkseni ei ole laillista laittaa laskua terveyskeskus käynnistä henkilölle, joka ei ole käynyt terveyskeskus lääkärin vastaanotolla. 

Joten huudetaan yhdessä kolminkertainen hurraa huuto, Juha Sipilälle ja hänen pakkomielteelleen tuhota suomalainen terveydenhoito Sote uudistuksellaan. HUrraa HUrrraaa Hurraaa! Ja taputukset päälle.