Naisen kokemuksia internetin treffisivustoilta

28.02.2019

Ja nämä kokemukset ovat siinä mielessä olleet niin "miellyttäviä" että näillä internetin treffisivustoilla kun olen ollut, niin aika pian sinkkuna olo onkin ruvennut maistumaan hyvältä.

Ensinnäkin olen 46 vuotias nainen, ja suurin osa ikäisistäni miehistä ihmettelee haluanko minä oikeasti seksiä kun olen jo tämän ikäinen. Miehillä tuntuu olevan vahva usko, että kun vaihdevuosiraja lähestyy, niin naiset totaalisesti lopettavat seksin harrastamisen, vaikka käsityskykyni mukaan silloin vasta pääsee vauhtiin, koska ei tarvitse pelätä raskaaksi tuloa. Siitä en osaa vielä varmaksi sanoa, koska asia nyt on vain näin. Pitää ilmeisesti vielä muutama vuosi odotella tätä vapautta. 

Elikkä nainen ei netistä löydä oman ikäistä seuraa, mutta kovasti on tarjolla minullekin ollut netissä 18-38 vuotiaita ja 55---- 78  vuotiaita. Eli olen huomannut, että olen näiden kahden ikäryhmän kohderyhmää,,, mitä voimme päätellä siis, 46 vuotiaan naisen markkina-arvosta. 

Myöskin suurin osa miehistä kysyy välittömästi seksiä, ja jos et ole välittömästi valmis seksiin, sinulle täysin umpivieraan henkilön kanssa, jonka nimeä et tiedä etkä ikää, etkä ammattia, etkä ulkonäköä, periaatteessa, siis et tiedä mitään muuta kuin nimimerkin, ja sitten kun kieltäydyt, he estävät profiilisi. 

Eipähän siinä mitään, kukin taplaa tyylillään, mutta sitä olen ihmetellyt, kun kieltäytymiseni perusteella profiilini on estetty, ja sitten jos käyn katsomassa kuka profiiliani on käynyt katsomassa, useimmiten sitä on käynyt katsomassa juuri nämä tyypit, jotka ovat laittaneet minut estoon, kieltäytymiseni perusteella. Eli jotain on selvästikin mennyt pieleen.

Mutta luulen, ettei vika ole ollut tällä kertaa minussa.

Olettaisin että suurin osa itseään arvostavista naisista sanoisi  vastaaviin ehdotuksiin ei. 

Kaksi kohderyhmää sinkut miehet ja sinkut naiset ne jostain syystä ei vain kohtaa? Mikähän se voisi olla?

Miehet syyttävät usein, että naisilla on epärealistisia vaatimuksia, mutta on niitä miehilläkin, kävin kerran treffeillä erään miehen kanssa, jonka mukaan minä olin muuten mukava mutta täytin hänen vaatimuksistaan vain 99 prosenttia. Kun hänellä oli kuulemma oikeus odottaa, että hän löytää jonkun joka vastaa hänen odotuksiaan sataprosenttisesti. 

Sitten kun kysyin, millä todennäköisyydellä voit odottaa että sinä olisit hänelle 100 prosenttisesti se oikea. Hänen mielestään kysymykseni oli epärealistinen. Minä että okei,.... oletko mahdollisesti harkinnut terapiaa. Ilmassa oli jonkun verran epärealistisia odotuksia.. hän ei ymmärtänyt vitsiä.

Elikkä on käynyt näin, että naisista on tullut deittimarkkinoilla miehiä, ja miehet ovat ottaneet mallia naisten huonoista tavoista. 

Itse ajattelen että täydellisen kanssa eläminen olisi täydellisen tylsää. Ja koska minä olen kaikkea muuta kuin täydellinen, olisi aika haastavaa elää täydellisyydessä. Joten olen ajatellut jos tuleva kolmas puolisoni olisi epätäydelinen, niin minäkin saisin olla, ja sitten voisin omia puutteita paikata huomauttelemalla, että on niitä vikoja sinullakin.

Ehkäpä olisi joskus hyvä, että sukupuoliroolit pysyisivät edes suunnilleen sellaisina, kuin ne maailmanhistorian aikana on olleet, niin suunnistaminen olisi helpompaa molemmille osapuolille.