Parrastakin saa näköjään asiaa. Roskajournalismin uusi taso "ylitetty": Kuka enää tarvitsee Seiskaa, kun meillä on Iltasanomat.

09.03.2019

Eli juttu Iltasanomissa 9.3.2019. Otsikko: Sipilä piti lupauksensa: Sote-parta oli lauantai-aamuna ajettu - katso kuvat parrattomasta pääministeristä! 


JA tässä vaiheessa jos tämä juttu ois jäänyt näihin kuviin, ja näihin tunnelmiin, oltaisiin vielä menty journalismin rajoissa, se olisi ollut "kepeä" juttu Juha Sipilästä, ja hänen lupauksestaan että parta lähtee kun sote on saatu maaliin. Mutta Juha Sipilähän sanoi, että parta lähtee kun sote on saatu maaliin, ja soteahan ei saatu maaliin. Sitten Iltasanomat oli avannut vielä keskustelun tämän Sipilän parran tiimoilta, eli mitä vittua,, sehän se on varmaan se kysymys mikä suomalaisia kiinnostaa, siis Iltasanomien mielestä. Eli ensinnäkin Sotea ei saatu maaliin, ja parta lähti, eli voiko Juha Sipilän lupauksiin nyt luottaa, vaikka Iltasanomat yritti esittää, että nyt kaikki mitä Juha Sipilä sanoo, on hienoa ja luotettavaa kun parta lähti niinkuin hän lupasi, ja tämän jutun alle avatulla keskustelupalstalla "voimme keskustella" kuinka luotettava Juha Sipilä ja hänen vaalilupauksensa nyt on kun partakin lähti, luvatulla tavalla.


Mutta Juha Sipilähän lupasi että parta ajetaan kun Sote saadaan maaliin, ja eihän sitä saatu! Mä luulen että tässä tilanteessa ei puskattomuuskaan enää Juha Sipilää auta.