Silent Shopper by ARTnoWEB is your Gamer.

Silent shopper by ARTnoWEB on visuaalisen viestinnän palvelu


Silent Shopper by ARTnoWEb auttaa sinua kohti tehokasta visuaalista viestintää ja tarkastaa asiat puolestasi.


Yrityksen edustustilojen taide ja yrityksen markkinointimateriaali parhaimmillaan kuvastaa sitä mitä yritys on, mitä yritys on tehnyt aiemmin ja mitä yritys toiminnassaan tavoittelee ja mitkä yrityksen arvot ovat, eli taide ja visuaalisuus on parhaimmillaan markkinoinnissa, koska visuaalisuus on paras ase markkinoinnissa. Visuaalisuus on viestintää. 

Silent Shopper by ARTnoWEB tarkastaa myös yrityksen markkinointimateriaalin kokonaisuudessaan visuaalisen viestinnän kannalta, ja auttaa sinua kehittämään yrityksesi visuaalista viestintää, koska markkinointi on ennen kaikkea visuaalisuutta, koska ihminen on visuaalinen olento ja lukee visuaalisen viestin, aina ensin.

Silent Shopper by ARTnoWEB auttaa sinua tekemään muutoksen jolloin voit valita oikean strategian. 

Silent Shopper by ARTnoWEB auttaa tarvittaessa viestinnän kannalta oleellisen markkinointimateriaalin suunnittelussa, tähän kuuluvat myös pakkaukset, käyntikortit, internetissä oleva kuvamateriaali, yrityksen tilat sekä logot.


Silent Shopper by ARTnoWEB on yrityksesi ulkoisen ja visuaalisen viestinnän kehittämisen palvelu. 

 

Silent Shopper by ARTnoWEB tarkistaa myös asiat puolestasi.

Silent Shopper by ARTnoWEB palvelun kautta voit tarvittaessa varmistaa myös sen onko sinulle on tarjottu parasta diiliä, mitä on markkinoilla. Onko alihankkijasi toimittaneet sen minkä ovat luvanneet, vai olisiko joku toinen tavarantoimittaja tai markkinointipalveluja tarjoava yritys ollut parempi. Jos epäilet että tuli tehtyä virheinvestointi ja mietit mitä tehdä nyt, Silent Shopper by ARTnoWEB auttaa selvittämään asian. 

Silent Shopper by ARTnoWEB tarkastaa puolestasi tarvittaessa sinulle tarjouksen tehneen yrityksen rekisteritiedot tai työpaikan hakijan tiedot (esimerkiksi luottotiedot) ilman, että he saavat tietää kuka halusi tiedot oikeasti tarkastaa. Joten voin tehdä puolestasi yritystoimintasi kannalta oleelliset, haluamasi taustatarkistukset ja täten oma henkilökuntasi voi keskittyä rauhassa omiin tehtäviinsä. Silent shopper by ARTnoWEB palvelun kautta voit tehdä  yritystoimintaasi liittyvät taustaselvitykset matalalla profiililla. Se taho jonka tiedot tarkastan rekisteristä, näkee vain minun tietoni. 

Joten sinun ei tarvitse huolehtia, taustaselvityksen aiheuttavan haittaa asiakkuussuhteeseesi. Tämä on se lupaus jonka pidän, tämä palvelu on täysin äänetön. Silent Shopper by ARtnoWEB palvelun kautta saat hiljaisen tiedon käyttöösi, jolloin voit tehdä oikeat päätökset. 

Palvelua tilatessa asiakkaan tulee ilmoittaa sen henkilön tai yrityksen tiedot jotka  ovat oleellisia rekisteritietojen tarkistamisen kannalta. Palvelun tilaaja maksaa tarkastuksesta aiheutuneet kulut suoraan Silent Shopperille by ARTnoWEB ennen rekisteritietojen tarkistamista. Kyseessä olevan rekisterin hinnat ja mahdolliset rekisteritietojen tarkistamisesta aiheutuvat kulut tullaan tarkastamaan joka kerta etukäteen erikseen kyseessä olevalta rekisteripitäjältä, ennen tietojen tarkastamista. Rekisteri tietojen tarkastamisesta aiheutuviin kuluihin ei lisätä erikseen alvia. 


Minä olen Silent Shopper by ARTnoWEB

olen Irene Mirjami Lyytinen.Ota uutta luova tauko, anna minun auttaa. Jos sinun seinäsi ovat totaalisen valkeat, ja arki toistaa itseään ja ideat tuntuvat olevan aina niitä samoja eikä markkinointimateriaalisi tunnu olevan sitä mitä kaipaat ja olet totaalisen kyllästynyt niihin, joiden mielestä valkeat seinät ja tämä tuttu turvallinen mainos jota olette käyttäneet aiemminkin, on hyvä valinta - löydä ratkaisusi ja se on Silent Shopper  by ARTnoWEB palvelu. 

Minä olen Silent Shopper by ARTnoWEB ja nimeni on Irene Mirjami Lyytinen, ja olen palveluksessanne. Autan sinua löytämään uudenlaisia ratkaisuja jotka sopivat sinulle parhaiten ja jos joku yrittää pysäyttää sinut, ole enemmän, luovempi ja värikkäämpi, ole enemmän, sillä sinä olet.

Muuta pelin sääntöjä, Silent Shopper by ARTnoWEB is your Gamer.


Silent Shopper by ARTnoWEB palvelu saatavilla Suomessa.

Tietosuojalauseke.

ARTnoWEBin ja Silent Shopperin by ARTnoWEB sivuilla emme  kerää mitään yksittäiseen henkilöön liittyviä yksilöitävissä olevia tietoja. Ainut tieto jota kerätään, on sivujen kävijöiden päivittäinen määrä.

ARTnoWeb palvelun kautta taidetta ostaneiden tiedoista kerätään ne tiedot, jotka ovat tarpeen asiakassuhteen hoitamiseksi ja ylläpitämiseksi, mukaan lukien laskutus. Yksityisasiakkaiden tiedot joita kerään on nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, myös toimitukset ja laskutus. Yritysasiakkaan tiedoista kerätään yrityksen nimi, Y-tunnus, toimitusosoite, laskutusosoite, maksuehto, yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti. Tällöin kerään tiedot myös toimituksista ja laskutuksesta.

Silent Shopper by ARTnoWEB visuaalisen viestinnän kehittämisen palvelua käyttäneiden yritysasiakkaisen tiedoista kerätään yrityksen nimi, Y-tunnus, toimitusosoite, laskutusosoite, maksuehto, yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti. Tällöin kerään tiedot myös tilatuista palvelu nimikkeistä ja laskutuksesta.

Silent Shopper by ARTnoWEB palvelun asiakkaista kerätään vain ne tiedot, jotka ovat tarpeen asiakasuhteen hoitamiseksi ja ylläpitämäksi, mukaan lukien laskutus. 

Hinnoittelu

Silent Shopper  by ARTnoWEB ulkoisen ja visuaalisen viestinnän kehittämisen palvelu yrityksille.

 

Palvelukokonaisuus on konsultointityötä. Tähän sisältyy myös markkinointi materiaalin kehittämisen palvelu.

124€ tunti+ALV

Silent Shopper by ARTnoWEB markkinointi materiaalin kehittämisen palvelu.


98€ tunti+ALV

Silent Shopper by ARTnoWEB rekisteritieto ja taustaselvitys 


86€ tunti+ALV